ON-PREMISE – HYBRIDI – ALL-IN.

 

Pilveistämisen polku on IT-päättäjien mielessä. Jos ei ole, niin pitäisi olla.

 

On-premise konesalista hyppääminen suoraan pilveen voi olla haastava prosessi.

Joillekin paras vaihtoehto on valita hybridimalli.

Onrego Hybrid Cloud

Hybrid Cloud-konsepti modernisoi konesalin ja mahdollistaa julkisen pilven parhaiden puolien hyödyntämisen. Hybrid Cloud on hyvä valinta organisaatioille, jotka tarvitsevat lähellä olevaa IT-infrastruktuuria helpossa ja pilvimäisessä paketissa.

Hybrid Cloud-konsepti sisältää joko omaan konesaliin tai co-location konesaliin sijoitettavan Nutanixin Hyperkonvergenssiratkaisun ja verkkoyhteyden julkiseen pilveen. Lisäksi valitaan sopivat julkisen pilven palvelut:

 

  • Levytilan saumaton jatko pilveen, Hybrid Storage
  • Virtuaalikonekapasiteetin laajentaminen
  • Offsite-varmistus
  • Tietokantoja
  • Digitalisaatioratkaisuja (Machine Learning)
  • Varmistusratkaisu
  • Disaster recovery -ratkaisu

Paikallinen konesali voidaan liittää turvallisesti ja saumattomasti julkiseen pilveen joko virtuaaliverkon tai Onregon kautta toimitetun MPLS-yhteyden avulla.

Nykyinen IT-infra voidaan takaisinostaa; jolloin infran toiminta ja kustannuslaskenta voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Ennalta-arvaamattomat kustannukset eliminoidaan kuukausiperusteisella laskutuksella. Hybrid Cloud-mallissa on mukana myös laaja kattaus Co-Location konesaleja.

 

 

Miksi Nutanix osaksi Hybrid Cloudia?

Nutanixin Hyperkonvergenssilaitteissa yhdistyvät kaikki konesalin keskeiset komponentit: suoritin, muisti sekä tarvittava tallennustila. Erillistä tallennusjärjestelmää ei enää tarvita.

Palvelimia ja levytilaa voidaan skaalata nopeasti ja tehokkaasti, ilman monimutkaisia operaatioita. Levytilaa voidaan skaalata myös suoraan pilven edulliseen tallennuskapasiteettiin. Ratkaisu vähentää kompleksisuutta ja ylläpitotarvetta.

 

Julkisen pilven kytkeminen osaksi infrastruktuuria

Onregon julkisen pilven tarjooma kattaa liiketoimintasi tarpeiden kartoituksen, julkisen pilven arkkitehtuurin suunnittelun, käyttöönotot ja hallintapalvelut. Keskitymme nimenomaan parantamaan liiketoimintaa Hybrid Cloudin avulla.

Kun nykyinen infrastruktuuri on laajennettu julkiseen pilveen, on liiketoimintaa palvelevien digitalisaatioratkaisuiden kehittäminen ja testaaminen mahdollista.

Esimerkki:  
Jos tietokantavarasto on sijoitettu julkiseen pilveen, miten nopeasti ja helposti on mahdollista tehdä ja kokeilla big data -tyyppisiä analytiikkapalveluita ja datanlouhintaa?

Esimerkki:
Mahdollista hyödyntää koneoppimista ja testata miten organisaation omistamasta datasta on mahdollista ennustaa asioita, kuten huoltotarpeet tai liiketoiminnan onnistuminen.

Modulaariset ratkaisut

Onrego voi ottaa vastuun myös omassa konesalissa, kumppanin konesalissa että julkisessa pilvessä sijaitsevien palvelimien hallinnasta ja valvonnasta, mukaan lukien varmistukset ja kahdentamiset.

Tukipalvelu auttaa kehittämään ja perustamaan uusia palveluita haluttuun sijaintiin, sekä siirtämään työkuormia ja palveluita aina sinne, minne halutaan.

Hybrid Cloud muotoutuu aina organisaation mukaisesti. Kaikki voi toteuttaa palveluna (Everything as a Service, EaaS). Talousnäkökulmasta organisaation kassavirta pysyy balanssissa eikä riskialttiita tai yllätyksellisiä investointeja IT-järjestelmiin enää tarvita.

 

 

Siirry Hybrid Cloudiin:

Onrego Hybrid Cloud-konseptin sovittaminen organisaatioosi käynnistyy tapaamisella. Varaa oma aikasi tästä.