Mikä on Cloud Advisor? Arkkitehti, joka neuvoo kaikessa julkiseen pilveen ja hybrid-ratkaisuihin liittyvissä kehitystarpeissanne ja ongelmissanne. Ilman omaa, ammattitaitoista resurssia on mahdotonta pysyä kehityksessä mukana. Oman, ammattitaitoisen resurssin voi nyt hankkia palveluna.

Cloud Advisor-arkkitehtipalvelu vastaa haasteisiin

1

Julkinen pilvi muuttuu koko ajan. Advisor on kartalla muutoksista ja uutuuksista sekä osaa huomioida ne oikealla tavalla, asiakkaan nyky-ympäristön ja tulevaisuuden tavoitteiden suhteen

2

Resurssipula on yleinen ongelma. Ongelman ratkaisee Advisor, joka hoitaa kaiken pilveen liittyvien toimeksiantojen koordinoinnin.

3

Uusia liiketoimintatarpeita syntyy jatkuvasti – pysyykö IT-infra mukana? Advisor tietää ja tuntee julkisen pilven tarjoaman ja vertaa sitä liiketoimintatarpeisiin. Ratkaisuehdotukset julkisesta pilvestä – tai vaihtoehtoisesti hybridinä.

4

Julkisen pilven palvelumallia ei usein ole. Advisor päivittää ja kehittää julkisen pilven Governance-mallia jatkuvasti, huomioiden julkisen pilven muutokset.

5

Miten varmistetaan toimittajien Governance-mallin noudattaminen ja sovellusten sopivuus arkkitehtuuriin ja ympäristöön? Advisorin ja kollegoiden suorittama Cloud Software Assesment – uusien ohjelmistojen (SaaS, PaaS ja räätälöidyt ratkaisut) sopivuuden varmistaminen asiakkaan ympäristöön.

6

Kustannukset karkaavat helposti, jos palveluiden resurssitarpeita ei kartoita eikä käyttöä optimoida kunnolla. Advisor tarkastaa ja optimoi pilvikulutuksen.

Onrego Cloud Advisor on asiakkaalle nimetty arkkitehti

Onrego Cloud Advisor tuntee organisaationne liiketoiminnan, IT-tuotannon ja palvelumallit.

Konkreettinen tavoite on luoda ja tuoda yritykseen liiketoimintaa ja IT-tuotantoa edistäviä julkisen- ja hybridipilven ratkaisuja.
Advisor lisää ketteryyttä, kilpailukykyä ja riippumattomuutta – tietoturvallisesti.

Kun tarvitaan ratkaisu, Advisor on resurssi etsimään oikean ja parhaiten sopivan ratkaisun. Osaava resurssi vaitiolositoumuksella ilman, että tarvitsee palkata omaa henkilöstöä, kuulostaa aika hyvältä.

Cloud Advisor- palvelun sisältö

Julkisen pilven muutoksien huomiointi, asiakkaan nyky-ympäristön ja tulevaisuuden tavoitteiden suhteen
Mitä uutta julkiseen pilveen on tulossa ja mitä on poistumassa? Toimenpiteet ja parannusehdotukset
Julkisen pilven tarjoamat uudet mahdollisuudet liiketoiminnalle
Uusien liiketoimintatarpeiden kartoitus julkisesta pilvestä – voidaanko tarpeita toteuttaa  fiksusti julkista pilveä hyödyntäen
Pilveen liittyvien toimeksiantojen koordinointi – mitä tahansa tarvitseekaan, Onrego hoitaa homman
Julkisen pilven Governance-mallin jatkuva tarkastelu ja kehitys, huomioiden julkisen pilven muutokset
Onrego Software Assessment – uusien ohjelmistojen (räätälöidyt ratkaisut, SaaS, PaaS) sopivuuden varmistaminen asiakkaan ympäristöön (Cloud Software Governance)
Asiakkaan pilvikulutuksien tarkistus ja optimointi

Asiakkaan saavuttama etu

Taktinen riippuvuus toimittajista ja ulkoistuskumppaneista vähenee – vendor-lock poistuu. Yritys omistaa julkisen pilven ratkaisun, ja voi kilpailuttaa palvelukerroksen niiltä osin, kuin se on tarpeellista. Onregolla on useita eri kumppaneita pilviratkaisuiden toimittamiseen, mm. Microsoft, Citrix, Veeam, AWS, Google jne.

Ratkaisukehityksen jatkuva seuranta on selkeä etu. IT pysyy liiketoiminnan kehityksen perässä ja skaalautuu saumattomasti liiketoiminnan tarpeisiin.

Puitesopimuksen avulla asiakas saa nopeammat lähdöt uusiin- ja osaprojekteihin, neuvotellun hintatason ja jatkuvan vaitiolosopimuksen.

 

Oma Cloud Advisor? Ota yhteyttä, niin sovitaan tavoitteet ja pelisäännöt.