Hae sivustolta

Customer Success Manager

Me olemme Onrego, The Managed Cloud Company. Viemme asiakkaiden pilviympäristöt yhteentoista ja laitamme pilviteknologian palvomaan liiketoimintaa.

Jatkuvat palvelut ovat liiketoimintamme ytimessä. Etsimme Customer Success Manageria kehittämään Managed Cloud -asiakkuuksia sekä viemään palvelumme nextille levelille.

Mitä tehtävä tarkoittaa käytännössä?

Tärkeimmät tehtäväsi ovat asiakastyytyväisyyden seuraaminen ja kehittäminen sekä kestävien asiakassuhteiden rakentaminen.

Kuuntelet asiakasta ja varmistat, että me ymmärrämme mitä hän oikeasti haluaa ja tarvitsee. Pidät myös huolen, että asiakas tietää mitä hän meiltä saa.

Käännät toiveet ja haasteet ratkaisuksi hyödyntämällä asiantuntijoidemme monipuolista osaamista.

Käytät asiakaskokemuksia raaka-aineena oman palvelutuotantomme edistämiseen. Autat kehittämään uusien palvelukokonaisuuksien menetelmiä ja tekniikkaa.

Mietit jatkuvasti millaista arvoa asiakas saa meiltä ja miten voimme palvella häntä entistä paremmin. Toisin sanoen, mietit miten voimme viedä asiakkaan pilven yhteentoista asti.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta muutamaa asiaa:

  • Pilviteknologia, ja teknologia ylipäätään, saa ihosi (melkein) kananlihalle
  • Onnistumiset saavat endorfiinisi liikkeelle
  • Sinulla on aiempaa kokemusta tuki-, ylläpito- ja asiakaspalvelutehtävistä
  • Sinulta löytyy proaktiivista asennetta ja tekemisen meininkiä
  • Omaat hyvät kommunikointikyvyt

Miksi meille?

Me olemme Onrego, kovaa vauhtia kasvava ketterä pilvipalvelutalo. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi vuonna 2018, eli jotain tässä kai tehdään oikein.

Viritämme asiakkaidemme pilviympäristöt yhteentoista äärimmäisellä osaamisella, sanoinkuvaamattomalla sinnikkyydellä ja ketterällä asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja erittäin kattavat vakuutukset, myös vapaa-ajalle. Lisäksi tarjoamme  erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle.

Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on takuulla muutakin elämää.

Työ on täysin paikkariippumatonta, mutta toki meiltä toimitilatkin löytyvät. Toimitilamme sijaitsevat Keilarannassa, Espoossa, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Auton tai fillarin voit parkkeerata talomme parkkihalliin. Hallista löytyy myös latauspisteet sähköautoille.

Tervetuloa tekemään töitä mahtavien asiakkaiden, haastavien keissien sekä upeiden kumppaneiden kanssa.

Miten haet?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@onrego.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”Customer Success Manager”.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kari Mäki
Director, Service Production
kari.maki@onrego.fi
+358 40 558 6981