Hae sivustolta

Cloud Transformation Executive

Etsimme nyt joukkoomme energistä ja sitkeää ratkaisumyyjää auttamaan asiakkaitamme lunastamaan julkisen pilven hyödyt.

Tämä on testi. Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Oletko väsynyt taistelemaan tuulimyllyjä vastaan kankeassa organisaatiossa?
  • Painaako turha byrokratia ja jähmeät rakenteet?
  • Oletko väsynyt myymään vanhoja ratkaisua, jotka eivät hyödytä yhtään ketään?
  • Tekisikö mieli sanoa hasta la vista legacy, ja hypätä kohti uutta?

Jos vastasit kaikkeen kyllä, testi jatkuu. Jatka lukemista.

Me olemme Loihde Cloudon, ketterä pilvipalvelutalo ja julkisen pilven hallitsija. Etsimme nyt joukkoomme energistä ja sitkeää ratkaisumyyjää auttamaan asiakkaitamme lunastamaan julkisen pilven hyödyt.

Millaista henkilöä etsimme?

Sanotaan heti alkuun, että tähän tehtävään ei ole mitään valmista muottia. Tämä on tehtävä, jonka muotin saat valmistaa ihan itse.

Meillä on muutama tärkeä asia, joita kuitenkin odotamme sinulta.

Ensinnäkin sinun täytyy suhtautua uuteen teknologiaan, ja eritoten pilvipohjaisiin teknologioihin, hyvin, hyvin intohimoisesti.

Toiseksi, sinulla täytyy olla kyvykkyyttä ja halua ratkaista asioita isolla ärrällä, hyödyntäen pilven tarjoamia mahdollisuuksia.

Tehtäväsi on etsiä uusia asiakkuuksia ja kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia sekä tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme

Seuraavista asioista on ehdottomasti hyötyä tässä kyseissä toimenkuvassa:

  • useamman vuoden kokemus ratkaisu- ja teknologiamyynnistä sekä jatkuvien palveluiden myynnistä
  • Azuren, AWS:n tai Google Cloudin tuntemus
  • sujuva suomi ja enkku

Miksi kannattaa hakea?

Tervetuloa Espooseen, Keilaniemen sydämeen osoitteeseen Keilaranta 1. Tarjoamme uniikin työympäristön, jossa oma kädenjälki taatusti näkyy.

Katsomme maailmaa ja asiakkaidemme toimintaympäristöjä sekä sovellukset että liiketoiminta edellä. Autamme asiakkaitamme siirtymään ylläpidosta innovointiin ja uusien palveluiden kehittämiseen.

Pääset tekemään töitä mahtavien asiakkaiden, haastavien keissien sekä upeiden kumppaneiden kanssa. Saat tehdä tulosta omalla tavallasi – toimistolla, etänä, asiakkaalla tai vaikka laiturin nokassa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat vakuutukset, myös vapaa-ajalle. Lisäksi tarjoamme  erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle.

Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on muutakin elämää.

Kaikkein paras etu on kuitenkin fantastinen työporukka. Sinun paikkasi on meidän myynti-, markkinointi- ja ratkaisutiimissä.

Tervetuloa kotiin.

Miten tehtävään voi hakea?

Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen rekry.cloudon@loihde.com otsikolla Cloud Transformation Executive.

 

Me olemme Loihde Cloudon, The Managed Cloud Company. Autamme yrityksiä lunastamaan pilven lupaukset ja laitamme teknologian palvomaan liiketoimintaa.