Hae sivustolta

Cloud Consultant

Etsimme joukkoomme pilvinativiia konsulttia ja pilvialustojen (Azure ja/tai AWS) asiantuntijaa.

Monet yritykset ovat menneet pilveen ilman sen suurempaa suunnitelmaa luottokorttia heilutellen. Usein lopputuloksena on villi länsi, josta jää käteen paksu lasku ja turvaton olo.

Tämän me haluamme muuttaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään asioita järkevästi pilvessä.

Cloud Consultant -roolissa tärkein tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään pilvialustojen mahdollisuuksia tolkullisesti.

Me olemme Onrego – The Managed Cloud Company. Olemme aidosti ketterä pilvipalvelutalo ja Microsoftin vuoden kumppani vuosimallia 2018.

Olisitko sinä Onregon Cloud Consultant vuosimallia 2020?

Uuden työkaverimme ominaisuuksia

Tähän hommaan ei ole mitään valmista sapluunaa, mutta toivoisimme sinulta muutamia asioita:

  • Olet utelias ja pilvenjanoinen
  • Olet vähintäänkin perustason infraosaaja  – esim. Windows Server, Active Directory, virtualisointiteknologiat, PowerShell ja skriptaaminen kuulostavat tutuilta
  • Puhut pilveä natiivisti ja omaat käytännön kokemusta pilvialustojen (Azure ja/tai AWS) soveltamisesta erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin
  • Sinulle on karttunut kokemusta pilvimigraatioiden toteutuksista
  • Olet joko teknisempi pilvialustojen tuntija ja ratkaisija TAI myyntihenkisempi konsultoija, joka sukeltaa syvälle asiakkaan liiketoimintaan

Miksi meille?

Pääset tekemään töitä Suomen kovimpien pilviosaajien kanssa. Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia. Voimme luvata, että tiedossa on kiinnostavia ja sopivan haastavia asiakaskeissejä, joissa pääset hyödyntämään viimeisintä pilviteknologiaa – esim. automaatio, IaC, kontit, serverless.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat vakuutukset, myös vapaa-ajalle. Lisäksi tarjoamme  erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle.

Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on muutakin elämää.

Toimitilamme sijaitsevat Keilarannassa, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Auton tai fillarin voit parkkeerata talomme parkkihalliin.

Millaista onregolaisten arki oikeasti on? Lue Juuson tarina, ja ota selvää.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Salla Marjaniemi
Service Manager
+358 40  774 5088
salla.marjaniemi@onrego.fi

Click or drag a file to this area to upload.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.