Hae sivustolta

Cloud Badass & Legacy Destroyer

Hei pilviosaaja! Jätä hähmäiset ja väärin speksatut projektit taaksesi, tule meille tekemään kunnon töitä.

Tiedätkö sen pienen, jatkuvan tikityksen takaraivossa? Kiristävätkö korporaation kahleet niskalihaksia? Oletko vaeltanut hähmäisyydessä jo liian pitkään? Toivotko, että asiat olisivat toisin? Kuulostaako seuraava tarina tutulta:

Joku meni myymään asiakkaalle jotakin. Projekti oli speksattu pieleen ja kiire oli kova. Pian mentiin jo tuotantoon ilman minkäänlaista haisua miten homma lähtisi pyörimään. Ja lopultahan se meni niin kuin oletettiin, päin peetä.

Jos tämä kuulostaa liiankin tutulta ja haluat tehdä fiksuja juttuja, joista asiakaskin hyötyy, mietipäs seuraavaa. Etsimme pilviosaajaa, Cloud Badassia, jonka tehtävä on auttaa asiakkaitamme puristamaan kaikki mehut irti Azure ja AWS -pilvialustoista.

Cloud Badassin ominaisuuksia

Tähän tehtävään ei ole mitään valmista sapluunaa. Saat muokata pestiä oman osaamisesi mukaan. Titteliksi voimme käyntikorttiisi painaa Cloud Badass & Legacy Destroyer, tai jotain muuta.

Toivomme sinulta muutamaa asiaa:

  • Hillitön halu ja tahto leijua pilvissä sekä pistää legacya palasiksi
  • Perustason infra hoituu  – esim. Windows Server, Active Directory, virtualisointiteknologiat, PowerShell ja skriptaaminen kuulostavat tutuilta
  • Puhut pilveä natiivisti ja omaat käytännön kokemusta pilvialustojen (Azure ja/tai AWS) pyörittämisestä
  • Pilvimigraatiot eivät saa pulssiasi kiihtymään
  • Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi

Miksi meille?

Me olemme Onrego, eeppinen pilvipalvelutalo. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi vuonna 2018, eli jotain tässä kai tehdään oikein.

Tervetuloa tekemään töitä Suomen kovimpien pilviosaajien kanssa! Täältä löydät kiinnostavia ja sopivan haastavia asiakaskeissejä sekä viimeisintä pilviteknologiaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat vakuutukset, myös vapaa-ajalle. Lisäksi tarjoamme  erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle.

Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on muutakin elämää.

Toimitilamme sijaitsevat Keilarannassa, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Auton tai fillarin voit parkkeerata talomme parkkihalliin.

Millaista onregolaisten arki oikeasti on? Lue Juuson tarina, ja ota selvää.

Miten haet?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Salla Marjaniemi
Service Manager
+358 40  774 5088
salla.marjaniemi@onrego.fi

Click or drag a file to this area to upload.