Onrego Rules

Liity tiimiimme konsultiksi!

Onrego on nopeasti kasvava, kehittyvä ja erittäin osaava pilvipalvelutalo Espoon Keilaniemessä. Olemme olemassa, koska haluamme tuottaa uusia ja kestäviä ratkaisuja kaikille asiakkaillemme. Pilvipalveluiden käyttöönotto tehostaa liiketoimintaa ja tekee IT:stä käytettävämpää, luotettavampaa ja ketterämpää. Me haluamme olla yksi Suomen parhaista konsulttitaloista (olimme muuten Suomen Microsoft Partner of the Year 2018). 

Haluatko tulla mukaan parantamaan yritysten liiketoimintaa tuottamalla viimeisimpiä ja siisteimpiä pilviratkaisuja?
Siinä tapauksessa, tervetuloa Onregolle

KONSULTTI

Meillä on oppimishaluinen, ideoiva, kehittyvä ja mukava tiimi. Omiin työtehtäviin voi vaikuttaa, saa opiskella ja kehittää uusia ratkaisuja. Maailma ei ole koskaan valmis ja pyrimme tekemään siitä koko ajan paremman.

Millaista tyyppiä etsimme?

 • – Intohimoista IT-ammattilaista
  – Tiedonjanoista
  – Uteliasta
  – Huumorintajuista (oli se sitten hyvää, huonoa tai mustaa)
  – Ainakin perustason infrastruktuuriosaajaa (Windows Server, Active Directory, virtualisointiteknologiat, PowerShell, skriptaaminen)
  – Kielitaitoista – minimivaatimuksena sujuva suomi ja englanti, muista kielistä plussaa
  – Pilviteknologiat haltuunottanutta (Microsoft Azure, Amazon AWS)

Tulet Onregolla toimimaan mielenkiintoisten ja moninaisten asiakasprojektien parissa. Työviikostasi on varattu aikaa opiskeluun ja itsesi kehittämiseen. Meillä pitää tehdä tulosta, mutta siitä myös palkitaan. Pidämme erityisesti huolta työhyvinvoinnistasi.

Meiltä saat hyvät työsuhde-edut lounas- ja liikuntaseteleineen, maistuvat tarjoilut toimistolla ja kattavan vakuutuspohjaisen työterveyshuollon. Järjestämme usein yhteistä tekemistä ja pidämme työn ohessa hauskaa. Toimitilamme sijaitsevat Keilarannassa, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Parkkihalli sekä fillareille että autoille löytyy talon kellarikerroksista. Keilalahden yli on mukava katsella Helsinkiin päin.

Mitä haluaisit meillä erityisesti tehdä?

Työssäsi pääset oppimaan uusia teknologioita ja palvelumalleja, suunnittelemaan asiakkaillemme  toimivia ratkaisuja, sekä toteuttamaan uusia infrastruktuureja Onrego Pilvipolku™ -toteutusmallia hyödyntäen.

Jos joku alla mainituista ratkaisualueistamme on erityisesti sinun sydäntäsi lähellä, mainitsethan siitä jo hakemuksessasi.

Ratkaisualueemme on jaettu seuraaviin kategorioihin:

 • – Cloud Strategy & IT Processes
  – Modern Application Platform
  – Networks & Integrations
  – Automation & Orchestration
  – Security & Identity
  – Modern Data

Kun intohimosi ja osaamisesi kohdistuu johonkin näistä meidän sydämiämme lähellä olevaan ratkaisualueeseen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Onregon tavoitteena on mahdollistaa hyvin hallitut, turvalliset ja saavutettavat pilviteknologiat, jotka tukevat pilvipohjaista sovelluskehitystä ja DevOpsia. Olemme julkisen pilven, pilvi-infrastruktuurin ja pilvialustojen ammattilaisia. Olemme vuoden 2018 Microsoft-kumppani Suomessa. Olemme pilviaikakauden edelläkävijä ja aktiivinen ratkaisija ja kehittäjä. Ratkaisuvalikoimaamme ovat esimerkiksi Pilvipolku™, Onrego Managed Cloud™, Julkisen pilven akatemia.

Jaa