Onrego Rules

Liity tiimiimme konsultiksi!

Etsimme kasvavaan joukkoomme lisää intohimolla varustettuja ammattilaisia. Meillä pääset työskentelemään modernien pilviteknologiaprojektien parissa globaalien asiakkaiden kanssa ja kehittymään arkkitehtiemme ja konsulttiemme kanssa. Liity joukkoon kun haluat olla:

Konsultti

Haemme rentoon tiimiimme energistä ja intohimoista tekijää, joka haluaa työskennellä alan parhaiden pilviosaajien kanssa vuoden Microsoft kumppanilla. Aikaisemmasta teknisestä taustastasi on etua, mutta tärkeintä ovat intohimo, tiedonjano ja uteliaisuus uuden oppimiselle. Meidän DNA:ta on myös halu ajatella aina asiakkaamme parasta ja tehdä järkeviä ja kestäviä ratkaisuja. Kanssamme saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä pilviteknologioiden huippuosaajaksi mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa modernien teknologioiden parissa, johon kuuluu olennaisena osana julkisen pilven, kuten Microsoft Azuren, tarjoamat ratkaisu. Työssä pääset oppimaan uusia teknologioita ja palvelumalleja, suunnittelemaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja, sekä toteuttamaan uusia infrastruktuureja Onrego Pilvipolku™ toteutusmallia hyödyntäen.

Onregon Julkisen pilven akatemia toimii modulaarisena ja ketteränä osaamisen kehittämisen mallina. Lisäksi pääset hyödyntämään Onrego LaaS-virtuaalioppimisympäristöä ja huippuluokan kollegoja.

Sovit hyvin joukkoomme, kun omaat jotain mitä toivelistallamme on:

  • Intohimo ja asenne
  • Tiedonjako ja uteliaisuus
  • Huumorintaju (hyvä, huono tai musta, ihan sama)
  • Perussetti-infrastruktuuriosaaminen (Windows Server, Active Directory, virtualisointiteknologiat, PowerShell, skriptaaminen)
  • Pilviteknologioista, kuten Microsoft Azuresta ja Amazon AWS:sta plussaa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa, sekä työkaverit jotka omaavat intohimoa uutta teknologiaa ja asiakkaan saamaa parasta palvelua kohtaan. Modernit kuntosalilla ja merinäköalalla varustetut toimitilamme löytyvät Espoon Keilaniemestä, jossa metropysäkki ja oma auto ovat toimitilan kellarikerroksessa.

Ratkaisualueemme on jaettu seuraaviin kategorioihin: Cloud Strategy & IT Processes, Modern Application Platform, Networks & Integrations, Automation & Orchestration, Security & Identity ja Modern Data. Kun intohimosi ja osaamisesi kohdistuu johonkin meidän sydämiä lähellä olevaan ratkaisualueeseen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Onregon tavoitteena on mahdollistaa hyvin hallitut, turvalliset ja saavutettavat pilviteknologiat, jotka tukevat pilvipohjaista sovelluskehitystä ja DevOpsia. Olemme julkisen pilven, pilvi-infrastruktuurin ja pilvialustojen ammattilaisia. Olemme vuoden 2018 Microsoft-kumppani Suomessa. Olemme pilviaikakauden edelläkävijä ja aktiivinen ratkaisija ja kehittäjä. Ratkaisuvalikoimaamme ovat esimerkiksi Pilvipolku™, Onrego Managed Cloud™, Julkisen pilven akatemia.

Jaa