Ep_testi

Onrego mukana Söldenin suurpujottelussa

Alppihiihdon nuorin lupaus, Erika Pykäläinen (17) avaa kautensa ensimmäistä kertaa naisten joukkueessa suurpujottelun maailmancupissa lauantaina 27.10. Onrego on sponsoroinut Erikaa jo neljättä vuotta.

Erika oli juuri matkalla kisapaikalle, kun soitimme hänelle torstaina ja toivotimme onnea kisaan.

– Onrego on ollut matkassa jo monta vuotta ja on tukenut tosi hyvin kehitystä, kertoo Pykäläinen. – Hyvin sponsoroitu kun olen näin pitkälle päässyt, naurahtaa Pykäläinen.

Erikan mukaan valmistautuminen on mennyt todella hyvin, vaikka joutuikin vaihtamaan välineitään uusiin viimeiselle leirille. Uusinta uutta olevat varusteet kuitenkin toimivat hyvin, eikä ongelmia ole tullut.

– Taistelutahtoa on oltava, en aio luovuttaa vaikka mäki ja pinta ovat haastavia. Innolla odotan lauantaita, vaikka eka maailmancupin startti jännittää. Jostain pitää aloittaa ja tämä on hyvä mahdollisuus, hehkuttaa Pykäläinen.

Tsemppiä Erikalle ja menestystä kisaan!

Lue Erikasta myös Helsingin Sanomista

Jaa