artikkelikuva_blogi

Hyvän yhteistyökumppanin kanssa rakennetaan asiakkaan etuja

KPMG ja Onrego aloittivat yhteistyön tammikuun alussa. Onregon toimitusjohtaja Jarno Mäki ja KPMG:n teknologiaekosysteemistä vastaava Sami Heikkinen avaavat tuoreita yhteistyökuvioita.

– Asiakkailla on nykyisin kiire. Yritykset keskittyvät liiketoiminnan kehitykseen, johon IT-palvelut ovat väline, eivät enää kuluerä tai pakkopullaa, kertoo Jarno Mäki. – Yritykset tarvitsevat uusia palveluita nopeasti ja ideasta mennään toteutukseen vauhdilla.

– Asiakaskentästä on tullut vahvaa viestiä, että halutaan laajoja kokonaisuuksia, jatkaa Sami Heikkinen. – Asiakkaamme tarvitsevat liikkeenjohdon konsultoinnilta valmiita ratkaisuja ja näihin toiveisiin halusimme vastata. Tunnistimme KPMG:llä, että laajin kasvualueemme on ekosysteemien laajentaminen. Tarvitsimme luotettavan ja asiantuntevan kumppanin tarjoamaan implementointia, laajempaa teknistä palvelua sekä uusia ratkaisuja ja kapasiteettia.

Liiketoimintavetoinen IT

– Meillä ajatus oli samansuuntainen. Emme enää keskustele vain IT-päättäjien kanssa, vaan vaatimukset tulevat liiketoiminnan tasolta. KPMG:n liiketoimintaan keskittyvän osaamisen kanssa saamme yhteisille ja tuleville asiakkaillemme tarkempia ja parempia ratkaisuja aikaan, avaa Jarno. – Asiakas on meille keskiössä, joten haluamme asiakkaidemme keskittyvän olennaiseen. Saamme yhteistyöllä KPMG:n kanssa asiakkaalle toimitettua kokonaisvaltaiset ratkaisut, eikä niitä tarvitse lähteä etsimään usealta eri toimijalta.

Markkina on tällä hetkellä vauhdikas. Asiakkaiden tarpeet ovat moninaisia ja IT-ratkaisuilla saadaan liiketoimintaan lisää vauhtia. Osaajista on pulaa, joten oikean yhteistyökumppanin avulla saadaan molemmille osapuolille parempia ja osaavampia resursseja.

Palveluntarjoajalta halutaan valmis ratkaisu

– Yksittäinen yritys ei pysty enää tarjoamaan kaikkea, kertoo Mäki. – Meillä on suora linkki yritysjohtoon ja liiketoimintaan, mutta meiltä puuttuu tiettyjä resursseja liikkeenjohdon toiveiden toteuttamiseen valmiina pakettina, jatkaa Heikkinen. – Yhteistyön avulla, keskittymällä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen, saamme molempien tarjontaan parempia ja laajempia palveluita, lausuvat Jarno ja Sami liki yhteen ääneen.

Onregon ja KPMGn yhteistyön tulevaisuus näyttää antoisalta. Tulee olemaan ilahduttavaa nähdä, miten molempien asiakkaat tulevat yhteistyöstä hyötymään. Yritysten tarpeet ovat muuttuneet ja IT on väline liiketoiminnan vauhdittamiseen.

– Yritysten data on kullanarvoista ja sen hyödyntäminen avaa uusia mahdollisuuksia. Tämä on tulevaisuuden IT:tä, liiketoiminnan kehittäminen ja jatkuvuus etunenässä, kuvailee Jarno.

– Yhteistyö mahdollistaa meille molemmille enemmän kuin mitä olemme aikaisemmin olleet, lopettaa Heikkinen.

Jarno Mäki

Toimitusjohtaja
Onrego Oy

Sami Heikkinen

Senior Manager
Ecosystem lead for technology advisory
KPMG Oy

Onrego on pilvipohjaisien infra-arkkitehtuurien ammattilainen. Pilveistämme ja toteutamme pilvi- ja hybridipohjaisia infra-arkkitehtuureja, ajattelemme IT-infran uudelleen; asiakaslähtöisesti ja puhtaalta pöydältä. Muutamme tapaa tehdä IT:tä, työtä ja tulosta.

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä on yli 1100 henkilöä 23 paikkakunnalla. Meillä on myös noin 110 hengen toimisto Tallinnassa.Asiantuntemuksemme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kattavaan toimialaosaamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa auttaen heitä hallitsemaan riskejään ja tarttumaan mahdollisuuksiin.

 

Jaa