edu

Etua EDU-asiakkaille

Tampereen Aikuiskoulutuskeskukselle tehdyt projektit ovat sujuneet mainiosti. Miksi ja miten? Ilkka Niskanen, tietohallintopäälikkö TAKKilta esiintyy videohaastattelussamme Microsoftin oppilaitosasiakkaiden koulutuspäivillä marraskuussa.

TAKKin miettiessä O365-toteutusta Microsoft vinkkasi Ilkalle Onregosta. Ilkka otti yhteyttä suoraan meihin, ja O365-projekti toteutettiin ripeästi ja kätevästi. Jo ensimmäisen projektin aikana Ilkka oli erittäin tyytyväinen ketterään toteutustapaan. Työt tehtiin online, off-site ja skypen välityksellä. Ei tarvinnut matkustella, säästimme aikaa ja kustannuksia molemmin puolin.

Olemme tehneet ensimmäisen projektin jälkeen useita hankkeita yhdessä. ADFS:n laajennusprojekti sujui kivuttomasti; alkuperäisen set-upin jälkeen halutut muutokset tehtiin heti tilauksesta. Suunnitteluvaihe oli lähes olematon – dokumentaatio ja hallintamalli oli valmisteltu hyvin etukäteen.

Katso videolta koko haastattelu.

Ville Ruonamaan haastattelussa Ilkka Niskanen, tietohallintopäällikkö, TAKK

Jaa