Modern workplace

Eihän suollakaan enää kuokita

Me, jotka teemme töitä pääasiassa tietokoneella, tarvitsemme työvälineistön, joka liikkuu, muokkautuu, synkronoituu eikä vaadi käyttäjältään juurikaan tietoteknisiä taitoja.

Itse teen töitä uudella tavalla. Omat fyysiset laitteet joskus katoavat, hajoavat tai eivät syystä tai toisesta ole mukana. 

Yhtenä viikonloppuna akuutti työasia hoitui mummin tabletilla, ravintolassa puolison puhelimella ja vieraisilla veljen läppärillä. Tiedostoni asuvat pilvessä ja O365:n kautta kaikki tarvitsemani softa on saatavilla selainteitse.  Kaksivaiheinen todennus takaa tietoturvan.

Mietipä hetki, kuinka monta kertaa viimeisen vuoden aikana oma työ on takunnut sovellusten, ohjelmistojen, muistitikkujen, ulkoisten muistien, sähköpostien katoamisen tai muun pienen, mutta merkittävän harmituksen vuoksi?

Vastaus lienee useimmiten: liian monta.

Modern Workplace jeesaa. Lue lisää.

Jaa