advisor

Oma arkkitehti?

Kun IT-infraan tehdään isoja muutoksia: migraatioita, työasemia, ohjelmistoja, lisensointeja ja kokonaisvaltaista datan siirtoa ja -hallintaa, pitää kokonaiskuva olla tiukasti hanskassa. Oma arkkitehti tai pilvineuvonantaja avuksi pilveistämiseen on havaittu toimivaksi malliksi.

 

Männä viikolla Kaukokiito otti käyttöön Onrego Advisor -arkkitehtipalvelun ja tänään toinen suurasiakkaamme sai omansa. Homma toimii!

Asiakkaille selvitettiin Onrego Managed Cloud-kokonaiskuva. Tähän maailman pitää mennä. On ihan kiva ottaa yksittäisiä pilvipalveluita käyttöön, mutta arkkitehtuuria ja kokonaisuutta kannattaisi ”jonkun” miettiä. Se joku on Onrego Advisor-arkkitehtipalvelu.

Mitä oma arkkitehti touhuaa?

Onrego Advisor on asiakkaan agentti joka istuu asiakkaan puolella pöytää. Ensitöikseen Advisor suunnittelee asiakkaan kanssa tavoitetilan, minkä suuntaan asiakkaan IT-palveluita kehitetään. Tavoite voi olla täyspilvi, hybridipilvi, tai asiakkaalle räätälöity oma ratkaisu, liiketoimintaan parhaiten sopivilla valinnoilla. Tästä lähtökohdasta Onrego Advisor kehittää ympäristöä asiakkaan kanssa ja kanavoi uusia konsultointihankkeita asiakkuusvastaavalle, jonka kautta  uusia konsultointihankkeita ohjataan konsulttitiimille.

Advisor huolehtii siitä, että pilven kokonaisvaltainen kehitys pysyy hanskassa ja oikealla raiteella, eivätkä yksittäiset sivuprojektit sotke kokonaiskuvaa ja -strategiaa.

 

Ota yhteyttä pilveistämisen asiantuntijoihin.

Jaa