Manuaalinen työ

Digi ei tee töitä puolestasi

Moni meistä käyttää vieläkin digitalisoimattomia työvälineitä. Niin minäkin toisinaan, kuten kuvasta näkyy.

Työnteko on jokaiselle omanlaisensa prosessi. Tehokkuus ei tarkoita pelkästään nopeita koneita – ja useat meistä tekevät varsinaisen ajatustyön ihan jossain muualla kuin työpöydän äärellä.

Välineiden on silti oltava kunnossa. Koneiden ja laitteiden tarkoitus on tehdä varsinainen työ mahdollisimman vaivattomaksi, jotta ajatuksille jää tilaa lentää. Jos laitteet, ohjelmistot ja data tökkivät, on niistä yhtä paljon hyötyä kuin lyijykynästä ilman lyijyä.

Työ myös liikkuu. Olemme tulleet jo todella kauas siitä, kun ohjelmistot olivat käytettävissä vain yhdellä työasemalla.

Oman luovuuteni nostaa ja työntekoni pelastaa moderni työasema. Sen kanssa voi tehdä töitä mistä tahansa. Voi olla mistä tahansa yhteydessä paitsi omaan, myös yrityksen dataan. Tietoturva on kunnossa, laite- ja ohjelmistopäivitykset toimivat saumattomasti ja uudet, tarvittavat softat ja tallennustila ovat saatavilla heti.

Tällainen työnteko on kivaa.

Moderni työasema teillekin?

Jaa