KR - asiakkaalle nimetty Cloud Advisor

Ilmaisia lounaita

Rissasen Kalle vieraili tänään asiakkaallamme.
Puitesopimusasiakkaille kun kuuluu jonkin verran ilmaista neuvontapalvelua.
Tapaamisen aikana tarkistellaan, pohditaan, kehitetään ja kuutioidaan uusia ratkaisuja.

Ilmaisia lounaita ja duunareitahan ei ole, joten meilläkin on tässä pieni juju. Tosin asiakkaan eduksi ja palveluksi – puitesopimusasiakkaallehan on neuvoteltu oma hinnoittelu ja toteutusraamit jo etukäteen. Puittari ei kuitenkaan sido asiakasta mihinkään, eikä velvoita tilaamaan meiltä yhtään mitään.

Miksi me sitten jaamme oikeasti ilmaista työtä? Haluamme auttaa asiakkaitamme olemaan tietoisia mm. pilvipalveluiden tuomista eduista ja uusista mahdollisuuksista. Autamme asiakkaitamme tekemään oikeita ja fiksuja valintoja; nimenomaan asiakkaan liiketoimintaa tukevista ratkaisuista ja pilveistämisen tehokkaasta käyttöönotosta.

IT:tä pystyy tekemään melkeinpä kuka hyvänsä, mutta kovin moni ei pysty tai halua tarjota kokonaisvaltaista palveluketjua, missä IT:tä tehdään liiketoimintalähtöisesti, asiakkaan etu edellä.

Puitesopimus – lue lisää.

Jaa