tietokone

Pilviarkkitehti tai -konsultti, tulepas meille töihin.

Moi!

 

Oletko pilviarkkitehti tai -konsultti? Tai tiedätkö jonkun, joka on?

 

Mehän ollaan Onrego. Me pilveistetään firmoja. Innolla ja hyvin. Meitä ei ole vielä kovin montaa, alta kaksikymmentä, mutta tavoite on tuplaantua mahdollisimman nopeasti. Tuu messiin!

Pakolliset speksit:

  • MS-teknologiat ja perusinfra hallussa
  • Azure ja O365 hanskassa
  • Kokemus pilvimaailmasta +++
  • Halajat huippuosaajaksi
  • Jos on serttejä, bueno. Jos ei, ei oo niin justiinsa. Meillä kouluttaudutaan ja opitaan uutta ihan koko ajan.

Mitä sinä sitten tekisit? Meillä on valtava määrä yritysasiakkaita, joita me jeesataan siirtymään pilveen. Kaikilla mahdollisilla tavoilla. Meillä on asiakkaita, jotka harkitsee pilveä, asiakkaita jotka suunnittelee pilveä, asiakkaita, jotka toteuttaa pilveä ja asiakkaita, jotka kehittävät pilveä.

Me tehdään tiiviisti yhteistyötä Microsoftin kanssa, mutta ollaan avoimia kaikille teknologioille. Citrix on muuten myös meidän kumppani, tehdään Googlea ja Amazonia kanssa.

Migraatioita, sovelluksia, infraa, intraa, Windowsia, Azurea, O365ttä, omaa sovelluskehitystä, uusia ratkaisuja, omia tuotteita… hommaa piisaa. Me voidaan myydä myös sut pelkästään asiakkaalle – Onrego Advisorit on haluttua kamaa.

Hyvä liksa, hyvät edut, kiva duuniporukka ja toisinaan kyseenalaista huumoria. Duunia voit tehdä asiakkaalla, toimistolla Espoossa Keilarannassa tai ihan missä lystäät – kunhan hoidat hommasi innolla ja edelläkävijän malliin.

Saat itse vaikuttaa paljon siihen, mitä teet. Ideoida saa – kehittää saa – luoda saa – ja Pelle Pelottomat on erityisen tervetulleita.

Tsekkaa loputkin sivustosta, käy lukemassa twiitit @onregooy ja postaukset Fbssä, kuvia on Instassa.

Laita meille mailia rekry@onrego.fi, pistä alta viestiä tai soita suoraan 020 7191 430. Savumerkkejä me ei enää oteta vastaan, mutta postiakin voi laittaa Keilaranta ykköseen, 02150 Espoo.

Jaa