competence

Korkea osaaminen ja laatu, nopea reagointikyky ja joustavuus ovat asioita joita asiakkaamme arvostavat asiantuntijapalveluissamme

Toteutamme asiakkaillemme paljon erilaisia konsultointiprojekteja. Usein uudet asiakkaamme ovat hankkineet meiltä konsultointiapua johonkin yksittäiseen tarpeeseen ja havainneet että Onregon kanssa homma toimii erittäin hyvin. Asiakkaamme arvostavat korkeaa osaamistamme ja laatuamme, nopeaa reagointikykyämme ja joustavuutta. Asiakaspalautteissa tekninen kompetenssimme on asiakkaidemme mukaan 100%. Otamme asiakkaidemme haasteet mielenkiinnolla vastaan ja erittäin arvostettu on asenteemme ”asiakasta ei jätetä pulaan”.

Yksi esimerkki nopeasta reagoinnista ja asiakas ensin -mentaliteesta on kesällä ollut episodi asiakkalla, jossa keskikokoisen kunnan käyttäjät, mukaanlukien terveydenhuollon henkilökunta, ei päässyt enää kirjautumaan työasemilleen. Asiakkaamme lähetti kiitokset jälkikäteen.

”Tervehdys!

Kiitos paljon pikaisesta avustanne toimialuepalveluiden korjauksessa viime viikolla Antit, Jarno ja Mikko. Erityiskiitos toiselle Antille, jolla oli hyvin aikaa perehtyä asiaan ja selvittää replikoinnin haasteita! Meillä on käytössä kesäaikaan pieni miehitys, jolloin palveluiden palauttamiseen olisi mennyt kohtuuttoman pitkä aika nykyisillä resursseilla.”

-Timo, IT-suunnittelija

Puitesopimusasiakkaillemme olemme antaneet lupauksen, jossa kolmen (3) työpäivän kuluessa konsulttimme ja arkkitehtimme pystyvät reagoimaan asiakkaiden uusiin tarpeisiin. Tällaisia ”ad-hoc” asiakkaita meillä on jo todella paljon. Yleensä vasteajat joilla pystymme asiakkaiden tarpeisiin vastaamaan on vielä nopeampi kuin palvelulupauksemme. Puitesopimusasiakkaillemme on myös ennalta sovittu hinnoittelu ja salassapitosopimukset, jolloin uusien hankkeiden käynnistys on nopeaa ja vaivatonta.

Asiantuntijapalveluidemme osaaminen kattaa hyvin laajasti erilaisia teknologioita. Lue lisää osaamisalueistamme asiantuntijapalveluidemme sivulta:

Asiantuntijapalvelut

Onko organisaatiollasi tarve saada ammattilainen avuksi? Tai haluatko tehdä kanssamme puitesopimuksen tulevia tarpeita vastaamaan, mikä ei kuitenkaan sido tai edellytä organisaatioltasi mitään? Ota yhteyttä myyntipalveluumme tai buukkaa suoraan kanssani tapaaminen

–> https://calendly.com/jarnomaki/

 

Jaa