310x125_Citrix_PartnerGold_Sol Adv_badge_FF5F14

Onrego laajentaa ratkaisutarjoomaa – Gold Citrix Solution Advisor kumppani

Meillä Onregossa pyrkimyksemme on kyetä tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuksia uudistua ja modernisoitua hyödyntäen uutta teknologiaa. Pilvipalvelut ovat tähän yksi varteenotettava keino mm. tämän ja tämän takia. Päätimme valita ratkaisupalettiimme ratkaisun, jolla pystymme asiakkaillemme toteuttamaan pilvipohjaisia työympäristöjä, jossa normaalisti konttorilla käytettäviä sovelluksia voi käyttää pilvestä ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Teknologiatoimittajaksi valitsimme Citrixin ja onnistumisemme asiakkaidemme kanssa on nyt huomioitu, ja olemme saaneet kunnian olla Citrixin kultatason Gold Citrix Solution Advisor kumppani. Allekirjoittanutta lämmittää ajatus kultakumppanuudesta kun ensikosketus Citrixiin tuli jo vuonna 1997 NT3.51-pohjaisen WinFramen muodossa.

Hyödynnämme Citrixin teknologioita asiakaslähtöisesti pilvitoteutuksissa. Kauttamme on saatavissa myös Citrix-käyttöoikeudet, käyttöönotot, sekä olemassa olevien järjestelmien päivitykset.

Jaa