PL_LOGO_Onrego_Oy_FI_388381_web

Onrego – luotettava platinakumppani

Meillä Onregossa asiakkaidemme onnistuminen, ja meidän onnistumisemme asiakkaiden kanssa, on aivan hurjan tärkeää. Tavoitteenamme on, että kun kerran asiakas on asioinut kanssamme ja saanut konsulttiemme ja arkkitehtiemme kanssa session, hän rakastuu meihin. Tämä tavoite silmällä pitäen pidämme suuressa arvossa teknisen ja myynnillisen henkilökuntamme korkeaa osaamista ja asiakasymmärrystä.

Haluamme olla myös asiakkaidemme arvoinen ja luotettava kumppani. Ilokseni voin todeta, että vuosia tehty määrätietoinen työ on taas tuottanut tulosta. Onrego on saavuttanut Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifioinnit.

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatin ohella Onrego on myös AAA-luottoluokitettu, Luotettava Kumppani.

Toivon että saamme olla sekä nykyisille että tuleville uusille asiakkaillemme luottamuksen arvoinen kumppani.

Jarno Mäki
Toimitusjohtaja

Jaa