Kaupunki matkalla tulevaisuuteen

Aina ei blogeja tarvitse kirjoittaa itse. Microsoftin kumppaniyrityksenä vedämme yhtä köyttä Microsoftin kanssa – pystyäksemme tarjoamaan maailman johtavan teknologian avulla pilvipalveluita kaikille.

Olemme vieneet paitsi satoja yrityksiä, myös useita kaupunkeja ja kuntia pilvimaailmaan.

Microsoftin Mahdollista-blogissa tarina Heinolan kaupungin matkasta pilveen.

 

Eläkkeelle jäämässä oleva Heinolan kaupungin tietohallintopäällikkö Harri Juuti halusi jättää seuraajalleen perinnöksi modernin IT-ympäristön. Kaupungin vanhentuvien palvelinten ylläpito vei aiempaa enemmän aikaa ja rahaa. Tietohallinnossa nähtiin selkeä tarve IT-ympäristön uudistamiselle.

”Siirtyminen pilveen oli meille osaamisloikka. Kumppanin rooli oli tässä uudessa maailmassa merkittävä – se lyhensi loikkaa huomattavasti”, Juuti kertoo.

 

Viedäänkö teidätkin pilveen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

 

Jaa