handshake_onrego_kuusakoski_greenlogo

Vihreä kumppani täydentää palveluketjun

Organisaatiot siirtyvät pilveen. Paikallisia palvelimia ei enää tarvita ja konesalitkin alkavat muuntua megasaleiksi pilvipalveluiden tarjoajien hoiviin. Palvelimet eivät kuulu kaatopaikalle – eivätkä tavalliseen kierrätyskeskukseen. Mitä niille pitäisi tehdä?

Onrego aloitti keväällä 2017 yhteistyön Kuusakoski Oy:n kanssa, joka on tietoturvallisen datalaitteiston tuhoamisen markkinajohtaja Suomessa. Kuusakosken palveluvalikoimaan kuuluu kaiken kokoisille yrityksille räätälöityjä tuhoamispalveluita. Paitsi yritykset, myös viranomaiset luottavat Kuusakoskeen – tuhoamisprosessi on viranomaisten hyväksymän KATAKRI-ohjeistuksen mukainen.

Luotettavaa yhteistyötä ja parempaa palvelua

– Onrego on Kuusakoskelle mieluinen kumppani; pääsemme tekemään yhteistyötä palveluiden muodossa sekä varmistamaan Onregon loppuasiakkaiden tietoliikennelaitteiden ja muiden materiaalien kierrättämisen asianmukaisesti. Onregon vaativat projektit voivat toivottavasti olla meille Kuusakoskella hyödyksi palvelutoimintamme kehittämisessä, kertoo asiakaspäällikkö Tatu Karlström Kuusakoskelta.

– Loppuasiakkaan palvelukokemus on meille konsulttiyrityksenä ensisijaista. Olemme vieneet jo satoja organisaatioita pilveen. Kokonaispalvelumme parantamiseksi totesimme, että tarvitsemme luotetun yhteistyökumppanin hoitamaan vanhojen konesalilaitteiden kierrättäminen, tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti, avaa yhteistyökuvioita Onregon CCO, Kenneth Haapala.

– Vanhojen laitteistojen tuhoaminen tulee olemaan jatkossa osa kaikkea Onregon palvelutarjontaa, mikäli asiakkaille on sille tarvetta, jatkaa Haapala. -Onrego haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua, siksi meillä on useita yhteistyökumppaneita niillä sektoreilla, jotka eivät ole omaa ydinosaamistamme.

Lue lisää: Onrego Palvelinromutus – powered by Kuusakoski
GDPR-ohjeita

 

Jaa