cloudtransition2

Miten helpottaa työasemahallinnan arkea?

Työasemien hallintaa tehdään lukuisissa organisaatioissa Microsoftin System Center Configuration Managerilla (SCCM). Se on ihan kelvollinen ratkaisu kyseiseen hommaan – usein vain kyseinen tuote aiheuttaa pieniä haasteita. Osaajia ei yleensä ole organisaatioissa kovin montaa, jolloin työasemahallinta keskittyy helposti yhdelle tai kahdelle henkilölle, jotka ovat todella työllistettyjä. He eivät haluaisi tehdä kaikkea itse, mutta SCCM:n hallintakonsolin tarjoaminen muille sopivin oikeuksin on työlästä, eikä muiden opastaminen ja kouluttaminen välttämättä tunnu kovin mielekkäältä. Lopputulos on se, että on helpompi hoitaa toimenpiteet itse.

Cireson, Microsoftin System Center -kumppani, on tuonut tarjolle selainkäyttöisen käyttöliittymän Microsoftin System Center Configuration Managerille. Sen avulla on helppoa ja turvallista tarjota työasemahallinnan toimenpiteet huomattavasti laajemmalle joukolle koko organisaation läpi. Käyttöoikeuksien delegointi toimii luotettavasti, selainkäyttöistä työkalua voi käyttää mistä tahansa ja milloin tahansa sekä jakeluihin löytyy valmiita mallipohjia.

Tutustu tarkemmin Cireson Portal for Configuration Manageriin.

Jaa