artikkelikuva_gold6x6

Olemme Onregossa keskittyneet pilvipalveluihin ja niistä saataviin hyötyihin yhtiömme ensimetreiltä alkaen. Määrätietoinen työ ja erinomaiset asiakkaat kantavat jälleen hedelmää. Olemme ansainneet Microsoftin kumppaniohjelmassa jo kuudennen kulta-tason sertifioinnin: Gold Cloud Productivity.


”Onrego saavutti tänään jo kuudennen Microsoftin korkeimman tason kumppanuuden, Gold Cloud Productivity -kompetenssin, mikä on upea saavutus.
Käytännössä tämä tarkoittaa yhteistyömme osa-alueiden entistäkin syvempää tiivistämistä myös tuottavuusratkaisuiden osalta. Onrego on perinteisesti tunnettu ketteränä ja osaavana pilvikumppanina, ja nyt kun tuottavuuskompetenssi yhdistetään tekemiseen, on taivas vain rajana.
On mahtavaa tehdä yhteistyötä kasvavan ja dynaamisen yrityksen kanssa, ja viedä yhdessä suomalaisia asiakasorganisaatioita luotettavasti ja hallitusti pilveen.”

Paula Ristola,
Partner Sales Executive
Microsoft Oy
SMS&P, Partner Sales Team  


Microsoft Gold Cloud Productivity on osoitus Microsoft-kumppanin Office 365 tuottavuustyökalujen onnistuneista toteutuksista, joita olemme Onregossa tehneet jo kymmenittäin. Yhteensä asiakkaillamme on satoja tuhansia Office 365 -tilejä käytössä.

Microsoft Office 365 käyttöönottojen ja migraatioiden ohella tarjoamme tuki- ja pääkäyttäjäpalveluita, kehityspalveluja ja varmistus- ja tietoturvaratkaisuja.

Erittäin suuri kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja siitä että olemme saaneet teitä palvella, kaikille onregolaisille erinomaisista onnistumisista ja yhteistyöstä Microsoftille!

Jarno Mäki
CEO
Onrego Oy

 

 

 

Comments are closed.