Vanha levyjärjestelmä joutaa pilveen

Yritysten datasta on aktiivisessa käytössä vain noin 3-10%. Yleensä ei-aktiivista dataa säilytetään silti samassa levyjärjestelmässä esimerkiksi virtuaalipalvelimien kanssa. Ei-aktiivisen datan paikallinen säilyttäminen aiheuttaa turhia kustannuksia. Azuren pilvikapasiteetti on paikallisen levyjärjestelmän looginen jatke. StorSimple on Microsoftin hybridimallinen tallennusratkaisu, joka pilkkoo automaattisesti tallennetun datan osiin, eli blokeiksi. StorSimple kompressoi ja poistaa päällekkäisen datan. Käytettävän levytilan tarve vähenee, josta syntyy selkeää kustannussäästöä.

Ratkaisuna kustannustehokas StorSimple

Onregon asiantuntijat varmistavat StorSimple-tallennusratkaisujen jouhevan käyttöönoton. Siirtymisen suunnittelu ja itse siirtyminen sujuu mutkattomasti. Käyttöönoton jälkeen Onrego voi ottaa huolehtiakseen järjestelmän valvomisen ja ylläpidon. Tällä taataan varmuus toimivasta tallennusratkaisusta,  ammattitaitoinen käyttötuki hankkimallesi ratkaisulle sekä toimitetaan ajankohtaiset raportit ympäristön käytöstä.

Miten StorSimple toimii?

Järjestelmä näyttää palvelimille joko automaattisesti Azureen skaalautuvaa levytilaa, tai paikallista levytilaa. Kirjoitusoperaatiot suoritetaan nopeille SSD-levyille. Skaalautuvassa levytilassa aktiiviset blokit säilyvät paikallisilla levyillä, ja pilveen siirretään harvemmin käytettävä data. Paikallisessa levytilassa data säilytetään StorSimplen laitteen paikallisilla levyillä. Paikallista levytilaa voidaan hyödyntää esimerkiksi virtuaalipalvelimien levytilana. StorSimple on suunniteltu turvalliseksi, kaikki siirtyvä data salataan ja siirretään salatulla yhteydessä. Salausavaimet säilytetään paikallisesti laitteessa, ei pilvessä.

StorSimplen kaikki komponentit on kahdennettu, joten laite jatkaa toimintaansa normaalisti, vaikka jokin komponentti pettäisikin. Datasta myös otetaan paikallis- tai pilvitilannekuvia (Snapshots), joka vähentää varsinaisten varmistusjärjestelmien tilan tarvetta. StorSimple-ratkaisusta on saatavissa myös virtuaalinen versio, millä olemassa olevaa levyjärjestelmää voidaan jatkaa kätevästi kustannustehokkaalla tallennustilalla pilvestä.

Hankinta on helppoa

StorSimple ratkaisuna on nyt saatavilla kaikenkokoisille yrityksille kuukausihinnalla. Soita tai viestittele asiantuntijalle, tai varaa skype-palaveri alla olevasta linkistä. Ratkaistaan yhdessä levyjärjestelmän ongelmat – kertaheitolla.

Varaa keskusteluaika kalenteristani, saat kutsun Skype-palaveriin: https://calendly.com/villeruonamaa

 

Jaa