Tiedätkö mitä tehdä, kun on tarve saada ennakoivaa huoltotietoa?

Haluatko kuulla miten digitaalinen transformaatio ja internet of things auttavat organisaatiotasi luomaan uusia liiketoiminta mahdollisuuksia, sekä tuovat läpinäkyvyyttä liiketoimintasi eri osa-alueille?

Tiedolla johtaminen on polttava aihe, mutta miten sen suhteen pitäisi edetä? Dataa pitäisi hyödyntää tehokkaammin, mutta ei tiedetä miten tämä kannattaa tehdä ja miten se tulee esittää. Laitteista puuttuvat anturit ja muutenkin on epäselvää, miten saadaan kentällä olevien laitteiden tiedonkeräys tietoturvallisesti. Tarve on saada ennakoivaa huoltotietoa tai ennakoivaa analyysia.

Kerron sinulle, miten voimme auttaa organisaatiotasi näiden asioiden osalta ja lähdetään yhdessä kehittämään organisaatiotasi kohti modernia maailmaa.

Varaa aika kalenteristani https://calendly.com/mikko-keranen niin lähetän sinulle Skype-kokouskutsun tai voit myös soittaa minulle numeroon 040 8484857.

Mikko Keränen, Business Group Lead, IoT & Analytics

Jaa