Onrego on kasvanut syksyn ja alkutalven mittaan huimasti!

Hurjan kasvun myötä huomasimme tarvitsevamme vahvistusta huipputiimiimme. Syksyn ja alkutalven myötä olemme rekrytoineet kourallisen uusia osaajia. Myyntitiimin kehään on astunut Ville Valtonen, sekä Tuomas Palm. Asiantuntijaosasto on vahvistunut neljällä uudella alan ammattilaisella, jotka ovat Antti Arnell, Sami SavolainenJuha Haka-Taivalmäki ja Henri Kärkkäinen. Pidemmittä puheitta tutustutaan heihin hieman paremmin.

 

Onregon uudet myyntitiimin jäsenet:

 

Ville Valtonen.jpg

Ville Valtonen, 52v. on pitkän linjan IT-työläinen, joka on viimeiset muutamat vuodet keskittynyt palvelu- ja tuotekehitykseen, sekä myynnin tekniseen tukeen. Villen osaamisalueina on mm. Microsoft ratkaisut. Ennen Onregolle siirtymistä Ville on toiminut useamman vuoden mm. HP:llä ja Elisa Appelsiinilla.

Onregolla Villen toimenkuvaan kuuluu myynnin tekninen tuki, sekä uusien palveluiden tuotteistaminen. Ville Valtosen tavoittaa sähköpostiosoitteesta ville.valtonen@onrego.fi ja puhelimitse 040 50 22 044.

 

Tuomas Palm.jpg

Tuomas Palm, on tietotekniikan, kansainvälisen markkinoinnin ja tuotekehityksen moni osaaja. Aikaisempiin työnantajiin lukeutuvat mm. Sonera ja HP, joissa Tuomas on toiminut myyntitehtävissä ja tuotespesialistina.

Onregolla vastuualueeseeni kuuluu IoT ratkaisut Azure pilvialustaa hyödyntäen. Tuomas Palmin tavoittaa sähköpostiosoitteesta tuomas.palm@onrego.fi ja puhelimitse 040 48 88 888.

 

Onregon uudet asiantuntijatiimin vahvistukset ovat:

 

Antti Arnell.jpg

Antti Arnell, helsinkiläinen insinööri ja teknologiakonsultti. Onregolle Antti saapui Elisa Appelsiinilta, jossa hän toimi projekti- ja konsultointitiimissä yli viisi vuotta. Erilaisia hommia Antti on tehnyt laidasta laitaan asiakkaiden kanssa mm. pienistä projekteista täysulkoistuksiin.

Pääasiallisesti käytössä on ollut Microsoftin tuotteet, kuten Lync / SfB, Exchange, AD, ADFS / WAP, O365, mutta myöskin Citrixin, Vmwaren ja *nixn.

Onregolle Antti tuli Office365 ja Azure konsultiksi. ”Mutta toki tehdään myös perinteistä IT:tä ja kaikkea mitä asiakas vain toivoo” Antti lisää. Antti Arnellin tavoittaa sähköpostiosoitteesta antti.arnell@onrego.fi .

 

Sami Savolainen.jpg

Sami Savolainen, on pitkän linjan ICT-ammattilainen, jolla löytyy lähes 20 vuoden kokemus alalta moninaisista tehtävistä. Tästä noin puolet on muodostunut tietohallintopuolella ja toinen puoli konsultointitehtävissä. Samin osaamisalueeseen liittyvät hyvin paljon aktiivihakemiston, System Center Configuration managerin alueelle, sekä yleisesti erilaisiin muihin ICT-infran alueille.

Viimeiset puoli vuotta Sami on perehtynyt syvällisemmin Microsoft Intunen hyödyntämiseen ja pikkuhiljaa muihin Microsoftin pilvestä tarjoamiin palveluihin. Yleisesti lähellä sydäntä on aina ollut vakioitu päätelaitehallinta.

Onregolla työskentelen  teknologiakonsulttina keskittyen nyt aluksi teknologioista SCCM- ja Intune-maailmaan ja pikkuhiljaa laajentaen muihin osa-alueisiin. Sami Savolaisen tavoittaa sähköpostiosoitteesta sami.savolainen@onrego.fi .

 

Juha Haka-Taivalmaki.jpeg

Juha Haka-Taivalmäki, on vasta aloittanut Technology Specialist. Aikaisemmin hän on työskennellyt työasemaympäristön ylläpito- ja kehitystehtävissä.

”Kesällä huomatessani Azure akatemian koulutuksen olin innoissani heti ilmoittautumassa mukaan. Azure akatemian koulutuspäivät menivät luentoja ja harjoitustehtäviä tehdessä, sekä illat menivät asioita kerratessa. Kymmenen päivän koulutuksen jälkeen suoritin Microsoft Azure Infrastructure Solutions sertifikaatin ja sain ilokseni kuulla työpaikasta Onregolla. Nyt odotan innolla pääseväni työskentelemään Azuren parissa käytännössä, sekä käyttämään vasta oppimiani tietoja” Juha lisää.

Juha Haka-Taivalmäen tavoittaa sähköpostiosoitteesta juha.haka-taivalmaki@onrego.fi .

 

Henri Karkkainen.jpeg

Henri Kärkkäinen, on 24-vuotias juuri elokuussa valmistunut tietotekniikan insinööri Kuopiosta.

”Aikaisemmin olen työskennellyt service deskillä työasemaympäristössä. Tein opinnäytetyöni liittyen Microsoft Azureen ja Office365:seen, joten jo ennen kuin valmistuin ajattelin, että pilvipalveluista voisi löytyä tulevaisuuden ammatti. Näin ilmoituksen Azure Akatemiasta ja se sopi omaan elämän tilanteeseeni hyvin, sillä olin etsimässä lisää Microsoft Azure kokemusta ja hain siihen mukaan. Azure Akatemiasta sain arvokasta tietoa ja mahdollisuuden liittyä Onregon tiimiin Technology Specialistin rooliin. Odotan innolla tulevia työtehtäviä ja haasteita” Henri kertoo.

Henri Kärkkäisen tavoittaa sähköpostiosoitteesta henri.karkkainen@onrego.fi .

 

Toivotetaan  Ville, Tuomas, Antti, Sami, Juha ja Henri lämpimästi tervetulleeksi meidän kasvavaan tiimiin. Tällä vahvistuksella on hyvä jatkaa eteenpäin kohti digitalisaatiota ja pilvipalveluita!

Uusille kyvyille on aina tilaa! Ota yhteyttä ja kerro mitä voisit ja haluaisit meillä tehdä!

Jaa