RemoteApp alas Citrix ylös!

Microsoft ilmoitti, että Azure RemoteApp-palvelu lopetetaan ja korvaava tuote tulee Citrixiltä. Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt kehitysasiat RemoteApp-palvelun suhteen eivät koskaan tule valmiiksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että palvelun käyttäjien on syytä alkaa miettimään miten jatkossa nyt RemoteAppin kautta käytettyjen sovellusten kanssa halutaan toimia. Siirtymäaika pois palvelusta on rajallinen, mutta onneksi tässä pilvessä on kultareunus.

Citrixillä on ollut jo jonkin aikaa tarjolla Azuresta sovellusvirtualisointi- ja VDI-ratkaisuja. Citrix ratkaisujen avulla pystytään korvaamaan suoraan RemoteAppilla tuotetut kokonaisuudet. Azuresta pystytään siis yhä tuottamaan niin sovellusvirtualisointia kun työasemavirtualisointia. Uskomme, että tällä nyt julkaistulla muutoksella on vain positiivisia vaikutuksia, kun Microsoft ja Citrix vihdoin yhdistävät voimansa parempien tuotteiden kehittämiseen.

Me luotettavana pilvikumppanina osaamme ottaa huomioon tällaiset muutokset ja miettiä arkkitehtuuri ja käytännön asiat asiakkaan kanssa tai puolesta!

Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä niin puhutaan sovellusvirtualisoinnista ja VDI-ratkaisuista.

Tästä pääset lukemaan aiheesta Microsoftin blogista.

Jaa