Mikä on Microsoft Operations Management Suite?


Microsoft Operations Management Suite (OMS) on käyttöoikeuspaketti, joka sisältää järjestelmänhallinnan pilvipalveluita, kuten Operations Insights, Azure Site Recovery, Azure Backup ja Azure Automation, mahdollistaen hybridipilven avulla palvelimien ja palveluden varmistamisen ja kahdentamisen julkiseen pilveen, automaatioiden toteuttamisen, sekä lokien keräämisen ja analysoinnin esimerkiksi tietoturvauhkien varalta.

 


 

Mikä on Microsoft Operations Management Suite? Katso video!

Tutustu Microsoft Operations Management Suiteen seuraavan videon avulla. Video on taltiointi Microsoftin ja Onregon webinaarista Yksinkertaista konesalien tai pilvipalveluiden hallintaa Microsoft Operations Management Suitella.


Kiinnostuitko Microsoft Operations Management Suitesta?

Mitä Microsoft Operations Management Suite mahdollistaa? Millaisia palveluita siihen sisältyy? Millainen on Proof of Concept Microsoft Operations Management Suitesta? Miten Microsoft Operations Management Suite hankintaan?

Ota yhteyttä klikkaamalla tästä! Me kerromme sinulle lisää.

Jaa