Onregosta Microsoft Elite Enterprise Mobility Partner

Onrego on valittu Microsoft Elite Enterprise Mobility Partner kumppaniksi. Microsoft Elite -kumppanit ovat Microsoftin käsin poimimia huippukumppaneita. Microsoftilla on maailmanlaajuisesti noin 640 000 kumppania, joista 122 on saanut Elite Enterprise Mobility Partner statuksen, joista 12 sijaitsee Euroopassa. Onrego on yksi tästä eliittijoukosta.

Microsoft Elite Enterprise Mobillity Partner status on osoitus Onregon ansiokkaasta työstä Microsoftin pilviteknologioiden parissa ja erinomaisista tuloksista pilvipalveluiden käyttöönotoissa.

Asiakkaillemme Microsoft Elite Enterprise Mobility Partner status todentaa Onregon erinomaisen kyvykkyyden ja laadun tuottaa asiakasta hyödyttäviä ratkaisuja Microsoftin pilviteknologioilla ja erityisesti Microsoft Enterprise Mobility Suitella.


Microsoft Enteprise Mobility Suite

Microsoft Enterprise Mobility Suite on käyttöoikeuspaketti, joka sisältää ratkaisuja pilviaikakauden käyttäjä- ja mobiilihallintaan. Käyttöoikeuspaketin avulla lähes jokaisen organisaation käyttämä Active Directory voidaan laajentaa hybridipilvipalveluksi, jonka kautta voidaan helposti toteuttaa kertakirjautuminen tuhansiin eri SaaS-pilvipalveluihin, hyödyntäen mobiililaitetta vahvan tunnistautumisen apuvälineenä.

Microsoft Enterprise Mobility Suite on yksi suosituimmista pilviteknologioista tällä hetkellä.


Onrego Oy

Onrego on pilvipalveluihin ja niiden hyötyihin erikoistunut yhtiö Microsoftin ekosysteemissä. Olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility Suite, Gold Cloud Platform ja Gold Datacenter kumppani. Pyrimme tuottamaan organisaatioille hyötyjä pilvipalveluiden avulla, sekä mahdollistamaan organisaatioiden siirtymisen palveluiden tuottamisen toimintamallista palveluiden hallinnan malliin. Tätä kutsutaan cloudsourcing-termillä.

Toiminnassamme uskomme rautaiseen osaamiseen ja hyvään sykkeeseen. Esimerkkejä kovasta osaamisestamme ovat lukuisat henkilökohtaiset sertifioinnit ja erinomaisesti onnistuneet projektit asiakkaidemme kanssa.

Todiste rautaisesta osaamisestamme ja asiakaslähtöisestä toiminnastamme on Microrosoft-kumppaneiden CSAT-asiakastyytyväisyysmittaus, jossa Onrego sai erinomaiset arvostelut.

Kun haluat onnistua pilvipalveluiden hyödyntämisestä, ota meihin yhteyttä puhelimitse 020 7191 430 tai sähköpostilla myynti@onrego.fi.

Jaa