azureakatemia

Azure Akatemia – tulevaisuuden työpaikat jaetaan nyt!

Pilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä ja osaamisvaatimuksia. Tämä on johtanut Microsoftin kumppaniyritysten tarpeeseen rekrytoida 300 uutta Azure-osaajaa seuraavan puolentoista vuoden aikana. Microsoft Azure Academy kasvattaa yhteistyössä Saranen Consultingin ja Onsight Helsingin kanssa Suomeen uusia osaajia vastaamaan tähän tarpeeseen.

Microsoft Azure Academy kouluttaa sekä nuoria tulevaisuuden kykyjä että pitkän linjan ammattilaisia, joilla on intohimoa itsensä kehittämiseen ja ennen kaikkea oikea asenne.

Onrego on mukana Azure akatemiassa rekrytoivana kumppanina.


 Mitä haemme?

Haemme Azure akatemian kautta Microsoft Azure infrastruktuurin konsultteja ja arkkitehtejä, sekä digitalisaatiota vauhdittamaan data-analytiikkaan ja kehittämiseen erikoistuvia kykyjä.


Miksi Onrego?

Onrego on nuori ja ketterä pilvipalveluihin ja digitalisaatioon erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti, luomaan uutta liiketoimintaa IoT:n ja digitalisaation avulla, sekä muuntautumaan palvelutuottamisen mallista palveluhallinnan malliin.

Toimimme Microsoft-ekosysteemissä, toteuttaen mielenkiintoisia Microsoft Azure, Office 365 ja Azure IoT projekteja asiakkaillemme.Olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility, Gold Cloud Platform, Gold Datacenter, Gold Enterprise Mobility Management ja Gold Midmarket Solution Provider kumppani.

Toiminnassamme uskomme rautaiseen osaamiseen ja hyvään sykkeeseen. Asiakastyytyväisyysmittaustuloksemme ovat huippuluokkaa ja olemme korkeimman AAA luottoluokituksen omaava yhtiö. Modernit toimitilamme sijaitsevat Microsoft-talolla Espoon Keilaniemessä.

Kovasti kasvava liiketoimintamme kaipaa lisää pilvi-infrastruktuureihin erikoistumaan haluavia konsultteja ja arkkitehtejä sekä IoT-hankkeisiin tähtääviä konsultteja, kehittäjiä ja data-analyytikoita.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle!


Miten osallistua?

Azure Academy Training Camp alkaa elokuussa 2016. Ohjelmaan valitaan 50 tulevaa Azure-osaajaa.

Lue ohjelmasta lisää ja hae mukaan!

Jaa