Onregosta Microsoft Gold Cloud Platform kumppani

Onrego on Microsoftin tuplakultakumppani

Onrego on saavuttanut Microsoftin kumppaniohjelmassa Gold Cloud Platform kompetenssin, joka on osoitus Onregon osaamisesta ja panostuksesta Microsoft Azure -pilvipalveluratkaisuihin ja yhdessä Onregon aiemman Gold Datacenter kompetenssin kanssa, osoittaa Onregon kyvykkyyden hybridipilvi-ratkaisuiden toteuttamiseen yhdessä asiakkaiden kanssa.

Onrego on tuotteistanut Hybridipilvi-skenaarioita, joiden avulla asiakkaamme pystyvät yhdistämään oman konesalin ja julkisen pilven parhaat hyödyt. Tarjolla on myös suunnittelupalveluita, joita voi maksaa Microsoft Software Assurance ja Deployment Planning Services maksuseteleillä.

Gold Cloud Platform kompetenssin ohella Onregon muut Microsoftin kumppaniohjelman kompetenssit ovat Gold Datacenter, Silver Devices and Deployment ja Silver Hosting.

Kiitos asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja tiimillemme tuplakullan ansaitsemisesta!

 

Jaa